25 de juny del 2007

El David i els Parcs d'atraccions

Sense dubte, el que més li agradava al David eren els parcs temàtics. Afortunadament, en va vistar una pila: Disneyland, WarnerBros, Legoland, Port Aventura, Parc Astèrix, Disney Studios, Europa Park, Waliby, Costa Caribe, Wolfrathausen, Cité de l'Espace de Toulouse... Era un autèntic fanàtic i molt valent: amb 8 anys, ja va pujar al DragonKhan del parc WarnerBros. Aquest mes de maig, va veure culminat un dels seus somnis: anar a un parc d'atraccions amb els seus millors amics. Va visitar Port Aventura amb les colónies del cole. Us donem les gràcies a tot l'equip de l'escola que va fer possible la realització d'aquesta experiència, en especial a la Mercè Mateu. I també a tots els amics del David. Va ser molt feliç.
Podeu veure una galeria de fotos a la dreta del blog. Algunes són molt divertides.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Natx, Ani i Anneta,

Em sorprenen dues coses, una la serenor en que apareix a les dues fotos el David i la segona (a part de la cara de por de l'amic del David al Dragon Khan) es, com podia saber on eren les cameres de fotos ja que en totes surt saludant!!!
P.D. Jo tinc por del Dragon Khan, només he pujat un cop i vaig sortir marejat... Valiente que es uno.

Jordi, "tiet" del David, que no l'oblidarà mai i l'estimarà sempre.

kalidoscopi ha dit...

Tot i que no és un parc temàtic, recordo el dia que us vau endur el Llorenç i el Dídac al Tibidabo, i el David va tornar marejat com una sopa però amb una cara de felicitat!
Un petó ben fort.

Anònim ha dit...

Jordi: De tantes vegades que pujava i pujava, sabia el lloc exacte de cada càmera, i es preparava per la foto. De tota manera, ja veus com anava en aquestes atraccions tan bèsties, com si res.

Anna: És que pel David el Tibidabo és el Tibidabo. Se'l tenia apamat. Però és curiòs el que dius i és veritat, era capaç d'arribar super marejat de les corbes amb el cotxe, i en canvi, ja el podien remenar bé en una muntanya russa, que com si res...

Gràcies pels vostres comentaris

kalidoscopi ha dit...

Quina monada les fotos del David als parcs d'atraccions. En algunes era ben petit!

kalidoscopi ha dit...

Avui, xafardejant antics INFORMEM, m'he topat amb la foto que li van fer al David quan va anar a Ràdio Sabadell a parlar del Harry Potter.
És una foto molt divertida, no la recordava, però si que recordo que era un fan del Harry Potter. Fins i tot, s'hi assemblava!

Anònim ha dit...

Lo que una vez disfrutamos, nunca lo perdemos. Todo lo que amamos profundamente se convierte en parte de nosotros mismos”.
NO OLVIDAROS NUNCA QUE SOIS UNOS PADRES FANTÁSTICOS.

ALEX

Natxo Rovira ha dit...

Moltes gràcies ÀLEX per les teves boniques paraules. Crec que són molt certers el teus pensaments i que és molt reconortant, com a pares, el teu elogi.

Anònim ha dit...

Recuerdo con mucho cariño aquel dia de Fin de Año que fuimos juntos a Port Aventura. David, Anna y Aurora fueron muy felices juntos.
David siempre está en nuestro corazón.

Aurora (tia de David que nunca te olvidará)