24 de desembre del 2012

Bon Nadal, David


"Si ell ho sabia, que faria un viatge a la lluna, segur que és allà on hem de mirar per trobar-lo cada nit."
Eva, 27-juny-2008

No, David, no m'he oblidat de felicitar-te el Nadal.

Recordo aquell dia d'un dels nostres 12 intensos i màgics Nadals que vam anar a veure 'Polar Express' i captivat i emocionat per aquelles imatges tan belles, et vas llevar de la butaca i en silenci, em vas fer un petó.

Ja veus que l'Anna (que és una noia extraordinària), la teva mare i jo hem pogut reconstruir-nos i seguir vivint amb alegria i amor cap a tots aquells qui estimem. Perquè hem entès que el gran sentit de tot plegat és estimar amb prou força per compartir tot el que fem en vida i acréixer l'esperança i la bellesa. He fet les paus amb la vida i em sento bé amb el present.

Aquest Nadal he descobert aquest vídeo, un petit i nou regal que arriba de no sé on. I encara que estàs present en tot allò que faig i que visc, i ara ja gairebé sempre sense dolor, no vull deixar de dedicar-te'l a través del blog, l'únic espai on ara et puc ubicar físicament fora del meu ser.

Bon Nadal, David, fill.



21 comentaris:

En record de l'Alèxia ha dit...

Una musica preciosa, directa al cor. Com dèiem al concert l'altre dia, la musica, com la bellesa, tenen línia directa, ens obren la pell, ens porten sensacions, sentiments, impossibles d'expressar amb paraules. Bon Nadal, Natxo, Bon Nadal, David.

Enric ha dit...

BON NADAL DAVID, NATXO I FAMÍLIA, també repasso ara el vostre blog, s'ho mereix, forta abraçada ... enric ...

Tieta Montse ha dit...

David, bon Nadal per tu també, et recordem i sempre estaràs present a la nostra memòria.

Sole ha dit...

Ets admirable Natxo. Tu i l'Anni, que encara me'n recordo d'ella.

Elisabeth ha dit...

Bon Nadal especialment al David i a vosaltres tres, i també a tots aquests petits àngels que cada nit fan les nits més estelades, els tenim sempre presents i els donem les gràcies per tot allò intangible però absolutament imprescindible que ens han ensenyat i que fan el dia a dia més ple d'amor, bellesa, innocència,abraçades i somriures.

Ja saps que al Picarol el record és present i fa que dia a dia intentem estimar més i millor als nostres petits alumnes, gràcies a tota la família:)

Rosa ha dit...

Que bonic Natxo, no et conec, per m'agradaria poder arribar, i espero que aixi sigui, a viure la vida sense dolo, només amb amor, la marxa del meu fill marc ara fa 19 mesos. Ets admirable. petons per la familia

Roser ha dit...

Natxo, estic súper contenta de llegir aquestes paraules!!!

Mamen ha dit...

Feliz Navidad Harry!!!!

Olga ha dit...

Bon Nadal! Com sempre super bonic! Petons

Griselda ha dit...

Bon Nadal, David, gracies pel regal de coneixer la teva familia, un petonet, al cel

Txell ha dit...

Felicitats! I Bon Nadal!

Desitjo tant que estiguis be!
I m'encanta que hagis fet les paus amb la vida..
Ets una persona casi irreal als temps que corren..
Saps que t'estimo molt! I penso sovint en tu.
Mil petons!!

Mercè ha dit...

Preciós, quina pau ... quina meravella !! Un petó

Blanca ha dit...

Es tracta de continuar sentint com sona el picarol. Ara i sempre. Bon Nadal.

Rat ha dit...

Feliç Sant David!!!

Sempre dins del meu cor!'
Una abraçada i un petó ben gran'!!

Montse

MARTA ha dit...

El vídeo desprèn tendresa i il·lusió.És un regal preciós.
Una abraçada, família.

Aurora ha dit...

David,estos dias de Navidad has estado,como cada año,en nuestro
recuerdo y siempre echándote de menos. Un beso

Montse C ha dit...

Hola Natxo he estat a Font Romeu des del 25 i tingut problemes amb el telèfon i feia dies que no em connectava, avui només arribar he entrar al blog del David, com us enyorava!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Et desitjo un Bon Any amb tota la Pau que puguis i amb molta salut.
Gràcies infinites per ser com ets i un petó del tamany del món.
Montse C.

Rat ha dit...

PER MOLTS ANYS DAVID!!!
Avui hauries fet 18 anys!!!
Que gran!!! I gran ets David, no ho oblidis mai!!. Ets una maravellosa
persona, com els teus pares i germana Anna, que ens ha ajudat molt a molts a tirar endavant.
Però llàstima..., llàstima de tot...
Una forta abraçada a tots 4, especialment avui.

Sempre dins del meu cor.

Montse

Anònim ha dit...

qloxv [url=http://www.drdrebeatsbuycheap.co.uk]beats by dre[/url] irrdc http://www.drdrebeatsbuycheap.co.uk jzyug [url=http://www.drdrebeatscheapest.co.uk]cheap beats[/url] ilnrt http://www.drdrebeatscheapest.co.uk smfnt [url=http://www.drdrecheapbeats.co.uk]cheap beats[/url] cszki http://www.drdrecheapbeats.co.uk dqken [url=http://www.drdreoutletstores.co.uk]dr dre beats[/url] rrhus http://www.drdreoutletstores.co.uk fcepy [url=http://www.drdreheadphonessales.co.uk]beats by dre[/url] gqrxg http://www.drdreheadphonessales.co.uk zxiwe [url=http://www.cheapbeatsdrdrestores.co.uk]cheap beats by dre[/url] ggmyg http://www.cheapbeatsdrdrestores.co.uk akev

Anònim ha dit...

jytpu [url=http://www.drdrebeatsbuycheap.co.uk]dre beats[/url] dfzrd http://www.drdrebeatsbuycheap.co.uk xkkcz [url=http://www.drdrebeatscheapest.co.uk]dr dre beats[/url] hnsds http://www.drdrebeatscheapest.co.uk lkwbw [url=http://www.drdrecheapbeats.co.uk]beats by dre[/url] oizff http://www.drdrecheapbeats.co.uk exlck [url=http://www.drdreoutletstores.co.uk]beats outlet[/url] njosw http://www.drdreoutletstores.co.uk fxqnx [url=http://www.drdreheadphonessales.co.uk]beats by dre[/url] zbgmg http://www.drdreheadphonessales.co.uk knusq [url=http://www.cheapbeatsdrdrestores.co.uk]cheap beats by dre[/url] bepii http://www.cheapbeatsdrdrestores.co.uk ndvo

Anònim ha dit...

isagy [url=http://www.drdrebeatsbuycheap.co.uk]dre beats[/url] buclo http://www.drdrebeatsbuycheap.co.uk nywkt [url=http://www.drdrebeatscheapest.co.uk]beats by dre[/url] fsvna http://www.drdrebeatscheapest.co.uk exscq [url=http://www.drdrecheapbeats.co.uk]beats by dre[/url] dgnwu http://www.drdrecheapbeats.co.uk rnelo [url=http://www.drdreoutletstores.co.uk]beats outlet[/url] xyald http://www.drdreoutletstores.co.uk bemgk [url=http://www.drdreheadphonessales.co.uk]beats by dre[/url] bdrbi http://www.drdreheadphonessales.co.uk ldehl [url=http://www.cheapbeatsdrdrestores.co.uk]cheap beats by dre[/url] csuef http://www.cheapbeatsdrdrestores.co.uk nxyr