14 de maig del 2007

51è GP d'Espanya F1 a Montmeló

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el 51è GP d’Espanya al Circuit de Montmeló. Dissabte dia 12 vam anar el David i jo a veure les qualificacions. Diumenge dia 13 va anar el David amb el seu tiet Jordi a veure la cursa. Va guanyar Felipe Massa amb Ferrari seguit per Lewis Hamilton i Fernando Alonso, tots dos amb McLaren. Tot plegat, molt espectacular, malgrat la calor i la gentada. Trobareu més informació de la cursa a la pàgina WEB http://www.circuit.cat/

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola,
Recordaré sempre aquest gran premi de F1, em costarà moltíssim tornar a Montmeló. No crec que torni. Dit això, ens ho vam passar de conya.
Vam deixar el Cotxe a Sants, després vam agafar el tren fins Montmeló, i a caminar... No es va queixar ni d'anada ni de tornada.
Durant l'espera a que comences el Gran Premi vam fer jocs amb monedes i jocs de lògica, vam estar rient molt.
S'inventava jocs, un darrere l'altre sense cap tipus de sentit, pero era divertit veure com pensava i com podia arribar a inventar-se coses amb aquesta facilitat.
Durant la carrera també vam riure molt ja que ell volia que guanyés el Fernando Alonso i jo volia que guanyes qualsevol altre menys l'Alonso, llàstima David que va guanyar el Massa.
Quan vam tornar a Sants a buscar el cotxe i anar a Sant Quirze, vam anar al McDonalds i el David es va demanar 12 nuggets i una fanta de taronja Gegant... i s'ho va anar menjant al cotxe... i tots sabem com menjava el David jejeje, anava conduint i mirant els trossos de nuggets que saltaven pel seient i la Fanta d'una banda a l'altre, miraculosament no va caure.
Volia aportar la meva experiència amb el David a la F1 i sobretot agrair al Natx d'haver-me donat la possibilitat de compartir amb el David un dia inoblidable (l’últim dia que el vaig veure) i donar-te les gràcies d'haver confiat amb mi per portar al David a un lloc amb tanta gent.
Un petó per tota la family, Anni, Natx, Anna i DAVID

Anònim ha dit...

Gràcies a tu, estimat Jordi, per com l'estimaves a ell i també a l'Anna. El teu relat ens ha emocionat, ens ha fet plorar i també ens a fet riure, com sempre fas.
Segur que pel David, sigui on sigui, continuaràs sempre sent el seu adorat Tiet Jordi.
Un petó ben gran.
Natxo i Anni

Anònim ha dit...

Hola soc l'isabel, una amiga de l'aurora ( una cosina d'en deivid)
he vist les fotos den david i es el nen mes wapo k he vist en la vida i no ho dik per fer la pilota si no k es veritat.
ja magradaria trobar un nen aixi per el futru
jejej

bueno doncs k te un somriure precios i que es guapissim!!!

i que jo no le arribat a coneixer pero venin de la familia k be segur k es un molt inteligent i divertit!

aki deixo akest comentari per que tothom sapigua la meva opinio !

adeu

Anònim ha dit...

ola soc la sabela, una amiga de l'aurora ( una cosina d'en deivid )
ola soc la sabela jo crec que en david es gapisim mai avia vis a un nen tan macu i amb aques sanriure jo igal que bosaltres i encara que no el coneixi el trobare molt a falta i espero que tots seguiu andaban
anims!!!!!!

Natxo Rovira ha dit...

Isabel i sabela, ens han agradat molt les vostres paraules, perquè en david sempre deia que mai cap noia s'enamoraria d'ell perquè era molt lleig. En això estava molt equivocat (no es pot ser perfecte), perquè jo el trobo molt guapo i veig que vosaltres, que en sabeu més, també. Un petó ben fort.

Unknown ha dit...

HOLA HARRY POTTER!YA ESTÁ AQUÍ TU FAN NÚMERO DOS!DIGO DOS POR QUE LA UNO YA SABES QUE TU TÍA AURORA.
TE VEO TODOS LOS DÍAS Y CUANDO HE LEÍDO LOS MENSAJES DE TUS ADMIRADORAS HE ALUCINADO!
CON QUÉ LIGANDO,EH?
Y,QUÉ SIGNIFICA ESO DE QUE NO LE GUSTARÍAS A NINGUNA CHICA PORQUE ERES FEO?
ERES LO MÁS GUAPO DEL MUNDO MUNDIAL Y LO MÁS IMPORTANTE DE TODO ES QUE CON TU CORTA EDAD TIENES UNA PERSONALIDAD MUY BONITA.
UN BESO MI ÁNGEL.