Paciència...
BLOG DE DAVID ROVIRA ALSINA: Bon Nadal, fills

Música del Blog

***per desactivar la música premeu 'stop' a la barra inferior***

2007

2007 últim any (fins a 20 de maig)

Bon Nadal, fills


Ara que s’acosta la Nit de Nadal, es van encenent els llums i les espelmes, i em resulta impossible evitar els records de Nadals màgics amb el David i l’Anna. Tot i el puntet d’amargor que aporta la nostàlgia, aquest Nadal sento agradable pau i vaig recuperant il.lusions, amb l’Anna, amb el Gonzalo, amb l’Anni i en família. Avui l’Anni i jo hem intercanviat fotos dels nens d’aquells nadals i ho hem fet amb tendresa. “Què monos”• ha estat el comentari, amb alegria i amb aquella calidesa que dóna haver viscut. En fi, aquest any tampoc no vull faltar a la cita de desitjar un bon nadal públicament al David, a qui enyoro profundament, i qui m’ha ensenyat a viure amb més consciència. I a l’Anna, que està aquí i està preciosa en tots els sentits i senzillament, em fa sentir bé cada dia. Bon Nadal, fills. Us estimo amb tota l’ànima.

10 comentaris:

Ferran said...

Un post que transmet, malgrat tot, illusió. Us desitjo a tots, les Annes, el Gonzalo, a tu i al David, un Nadal amb l'esperit en pau, i amb l'esperança d'un futur amb llum. Una abraçada gran a tots.

Manel said...

Una forta abraçada per a tu i els teus i, sobre tot, pel David. Bon Nadal!

Míriam said...

Un cop més Natxo les teves paraules m'emocionen!
Et desitjo un molt Bon Nadal a tu i tota la teva família!

Montse said...

Bon Nadal Natxo. Et comprenc i sento el que dius a dins el meu cor. Per tu, i la teva familia.

Elisabeth said...

Estimat Natxo, has estat valent i sincer i ens has permès compartir moments tendres i d'altres tristos, sou una família fantàstica,plens d'amor per sobre de tot. Desprès de tot el que heu viscut aprendre a estimar de nou amb il·lusió i respecte és simplement màgic. I gaudir dels moments viscuts amb tendresa és molts petons a tots !!

ROSA said...

Gracies per compartir Natxo i donar esperança als altres

Blanca said...

Bon Nadal Natxo del meu cor. Ets tU qui per fí, ets capaç de proporcionar-te aquesta pau interior, tan desitjada durant molt de temps. Tot arriba. Tu qui recull a poc a poc tot l'amor que prÈviament reparteixes, tu, un exemple de persona. Jo per si de cas, al teu costat, forever and ever.

Pilar said...

Precios naxto el meu primer bon dia tb a sigut al xavi i com tu dius tb tinc ilusio per pasar aquet dia amb els meus i valorar millor les petites coses els nostres angels ens cuiden petons

Rat said...

BON NADAL I FELIÇ SANT DAVID!!!

Sempre dins del meu cor i del meu pensament!!

Un petó ben fort per tots 4!!

Montse

enric said...

Molt bones festes pel DAVID, l’Anna, l’Anni, en Gonzalo i per tú Natxo, merescut i natural tribut als nostres fills, així ho haurien de fer tots els pares, ser bons humans ens condueix a bones noves … enric …