Paciència...
BLOG DE DAVID ROVIRA ALSINA: Felicitats, Anneta

Música del Blog

***per desactivar la música premeu 'stop' a la barra inferior***

2007

2007 últim any (fins a 20 de maig)

Felicitats, Anneta

Felicitats, Anneta. Ets un regal de filla, t’estimo i t’admiro. Sí, admiro el coratge amb que has sabut afrontar les dures cartes que t’ha repartit la vida i anar-te construint com una personeta carinyosa, lúcida, i comprensiva, sense repenjar-te mai en la queixa ni el victimisme, aportant harmonia i fortalesa als teus papis, assumint un rol impropi de la teva edat. Estàs tenint una adolescència delicada, agradable, radiant. I admiro els valors que percebo en tu, què encara que no sé si són innats o fruit del que t’hem transmès l’Anni i jo, igualment en fan flipar veient-te créixer mostrant aquesta maduresa de consciència , més enllà de la natural i fins i tot saludable frivolitat pròpia de la teva edat, i amb la què tot adolescent intenta formar la seva identitat. I ho volia dir públicament. Dono les gràcies cada dia per tenir-te amb mi i vull que sàpigues que em fas molt feliç. 17 anys!! Déu meu !!, em deixes dir-te encara “la meva nena?”


11 comentaris:

enric said...

Bon dia Natxo, per molts anys per les nostres filles, i sí, teniu una Anna fantàstica i molt ben educada, per tant tb s'ha de felicitar als pares per la bona feina feta, tenim molta sort tb, petons ... enric ...

Àngels said...

Encara que una mica tard, moooltes felicitats Natxo per aquesta filla tan maca, sensible, capaç i concient. Fa molt de goig llegir el que sents per ella i de segur que a après dels seus pares la generositat per ajudar als altres, l'empatia, la conciencia per saber estar en pau, quant la circumstància ho demana.
Felicitats!!!

FTT said...

Xapeau bro! Emociona el que has escrit de ta filla, Natxo. És molt guapo, tio. Tens un cor que no et cap sota les costelles. No sé quan serà que ens farem la propera abraçada, però GBY, Natxo, casumdena...

Sandra Vicedo said...

Què maco Natxo, i l'Anna, la vostra filla, què maca que es veu, com no podia ser d'una altra manera... Sense paraules... Només Felicitats i a gaudir de lo bo que tenim!

Pache said...

Ohhh que lindo mensaje, felicidades Anneta!

Mercè said...

Boniques paraules, Natxo!! L'Anneta està preciosa!! I les experiències viscudes hi tenen molt a veures¡.

Aina said...

Com t'ho fas per descriure tan bé les emocions que a vegades són tan difícils d'expplicar ???? sempre m'emociones. Felicitats "papi" !!!

Vivian said...

¿Qué lindas palabras del papi! ¿Qué hayas tenido un bonito cumple!

Mònica said...

Felicitats a filla i pare¡¡¡¡¡ Com sempre estimat Natxo, els teus escrits preciosos¡¡¡¡ petonets a tots

Mercè Mateu said...

Només un pare com tu pot fer un escrit com aquest a la seva princesa. petons a tots dos

Montse Bernad said...

De tal palo tal astilla !!! Què bé que escrius Natxo !! Moltes felicitats!!