9 de febrer del 2015

Felicitats, Anneta

Felicitats, Anneta. Ets un regal de filla, t’estimo i t’admiro. Sí, admiro el coratge amb que has sabut afrontar les dures cartes que t’ha repartit la vida i anar-te construint com una personeta carinyosa, lúcida, i comprensiva, sense repenjar-te mai en la queixa ni el victimisme, aportant harmonia i fortalesa als teus papis, assumint un rol impropi de la teva edat. Estàs tenint una adolescència delicada, agradable, radiant. I admiro els valors que percebo en tu, què encara que no sé si són innats o fruit del que t’hem transmès l’Anni i jo, igualment en fan flipar veient-te créixer mostrant aquesta maduresa de consciència , més enllà de la natural i fins i tot saludable frivolitat pròpia de la teva edat, i amb la què tot adolescent intenta formar la seva identitat. I ho volia dir públicament. Dono les gràcies cada dia per tenir-te amb mi i vull que sàpigues que em fas molt feliç. 17 anys!! Déu meu !!, em deixes dir-te encara “la meva nena?”


11 comentaris:

enric ha dit...

Bon dia Natxo, per molts anys per les nostres filles, i sí, teniu una Anna fantàstica i molt ben educada, per tant tb s'ha de felicitar als pares per la bona feina feta, tenim molta sort tb, petons ... enric ...

Àngels ha dit...

Encara que una mica tard, moooltes felicitats Natxo per aquesta filla tan maca, sensible, capaç i concient. Fa molt de goig llegir el que sents per ella i de segur que a après dels seus pares la generositat per ajudar als altres, l'empatia, la conciencia per saber estar en pau, quant la circumstància ho demana.
Felicitats!!!

FTT ha dit...

Xapeau bro! Emociona el que has escrit de ta filla, Natxo. És molt guapo, tio. Tens un cor que no et cap sota les costelles. No sé quan serà que ens farem la propera abraçada, però GBY, Natxo, casumdena...

Unknown ha dit...

Què maco Natxo, i l'Anna, la vostra filla, què maca que es veu, com no podia ser d'una altra manera... Sense paraules... Només Felicitats i a gaudir de lo bo que tenim!

Pache ha dit...

Ohhh que lindo mensaje, felicidades Anneta!

Mercè ha dit...

Boniques paraules, Natxo!! L'Anneta està preciosa!! I les experiències viscudes hi tenen molt a veures¡.

Aina ha dit...

Com t'ho fas per descriure tan bé les emocions que a vegades són tan difícils d'expplicar ???? sempre m'emociones. Felicitats "papi" !!!

Vivian ha dit...

¿Qué lindas palabras del papi! ¿Qué hayas tenido un bonito cumple!

Mònica ha dit...

Felicitats a filla i pare¡¡¡¡¡ Com sempre estimat Natxo, els teus escrits preciosos¡¡¡¡ petonets a tots

Mercè Mateu ha dit...

Només un pare com tu pot fer un escrit com aquest a la seva princesa. petons a tots dos

Montse Bernad ha dit...

De tal palo tal astilla !!! Què bé que escrius Natxo !! Moltes felicitats!!