9 de febrer del 2016

Anna: 18 anys


Felicitats Anna, pels teus 18 anys. Data tope simbòlica i per tant avui les emocions intenses, molt intenses. Però per sobre de totes, la millor és la de comprovar com creixes feliç i assaborint la vida al límit. Tu em vas fer recuperar la immensa joia de ser PARE. En fi, encara que ja siguis legalment major d’edat, per mi segueixes sent la meva Nena (i de vegades ja et va bé, eh?) 
T’estimo princesa. Enjoy your day!!

8 comentaris:

Maila ha dit...

Moltes felicitats Anna!!
I con diu el teu pare, siempre seras la seva nena!( mai deixem de ser-ho, yo acabe de cumplir 31 i soc la petita per a tots)
Una fort abrasada. I disfruta de la majoria de edat :-)

Natxo Rovira ha dit...

Maila, m'has fet recordar amb tendresa com vaig recuperar aquest nen que diuen que tots porten a dins quan van néixer els meus fills i durant aquells anys, i era una sensació càlida i benestant.
i m'agrada comprovar que l'Anna, malgrat els evidents signes que ja va camí de l'edat adulta, de tant en tant treu a passejar (crec que sense fer´-ho de manera conscient) aquesta nena. I m'encanta. I em connecta amb aquells dies dolços i suaus, a voltes, tan enyorats.
Bonic comentari. Maila. Gràcies!!

Esther Martinez ha dit...

Buff Natxo! i tant que els seguim veient com "els nostres nens". Però el temps passa i no els podem aturar. Lo imposrtant que visquin feliços i convertits en bones persones. El somriure de l'Anna, parla sense paraules...Disfruta del dia amb la teva princesa i MOLTES FELICITATS als dos!!!
Petonets

Anna ha dit...

pell de gallina papi. No saps com t'estimo! ets el millor i gràcies per ensenyar-me a créixer. La teva nena SEMPRE, ja ho saps <3

Sònia ha dit...

Per molts anys!! Una nena preciosa, per dins i per fora! Heu fet una gran feina!!

Ramo Alca ha dit...

Moltes felicitats a tots dos Natxo.
Tens una filla PRECIOSA !!!

Just ha dit...

Queeeeeee? 18??? Coi, per moolts anys guapu i guapa!

Mercè ha dit...

Felicitats Rovireta !!!! 18 !! Cielos!!!