Paciència...
BLOG DE DAVID ROVIRA ALSINA: Retorn a Keukenhof

Música del Blog

***per desactivar la música premeu 'stop' a la barra inferior***

2007

2007 últim any (fins a 20 de maig)

Retorn a KeukenhofA l'agost del 1999 vaig descobrir Keukenhof. És un parc prop de Lisse, a Holanda, un parc que cada any es transforma en una immensa catifa multicolor de tulipes. Aquell dia el parc estava tancat, perquè només obre de finals de març a maig, coincidint, és clar, amb la floració d'aquestes flors tan elegants. Tanmateix, vam poder passejar per les extenses plantacions de flors que hi ha per la zona i que ofereixen un espectacle visual que captiva. El David tenia quatre anys i encara recordo amb infinita tendresa que la seva preocupació era "replantar" totes les flors que trobava tallades pel terra.

Des de llavors, era un viatge pendent i ineludible en la meva llista de desigs. Per fi he pogut anar-hi. I en família, amb el Gonzalo i l'Anna. Tots tres hem gaudit junts d'uns dies de descans en un país que m'encanta. 

Recomano molt la visita a aquest parc de Keukenhof. Aquest any, no, perquè ja és tancat, però cada primavera torna a obrir portes. Per mi ha estat un retorn terapèutic. I m'he sentit com màgicament acompanyat.


0 comentaris: