9 de febrer del 2008

Avui l'Anna FA 10 ANYS !!!

Avui l'Anna fa 10 anys.

Durant aquests darrers mesos, m'he concentrat tant en sobreviure, intentant transformar els meus records i la meva relació amb el David, que tinc la sensació d'haver deixat l'Anna una mica a la seva, sensació que s'han atrevit a confirmar algunes persones que ens estimen. L'Anna ha sabut esperar amb paciència, i ha hagut d'elaborar el dol i el buit moltes vegades tota sola, o almenys sense tenir-me al seu costat en tot moment. De vegades el seu comportament a casa se'ns ha escapat de les mans, segurament era la seva manera de reclamar una mica més d'atenció.

Ja fa uns dies que estic reconduint la situació, redescobrint el plaer de mimar-la, de renunciar a part del meu temps per dedicar-li a ella, temps finalment molt ben guanyat, demostrant-li que ella, que està aquí, és tan especial, tan màgica i tan única com el que ha marxat allà.

Avui és un dia molt especial per nosaltres i volem transmetre-li la nostra felicitat. I l'Anna està molt feliç. FELICITATS, ANNA !!!! T'estimem molt, TOTHOM T'ESTIMA MOLT....

Aquest regal (gracias A, por tu sugerencia) li ha agradat molt:
anna.pps

18 comentaris:

kalidoscopi ha dit...

Anna, MOLTES FELICITATS. No em cansaré mai de dir-t'ho perquè vull que siguis molt i molt feliç, avui i cada dia de la teva vida.
M'encanta ser la teva tieta i n'estic molt orgullosa i, encara que no ens veiem gaire sovint, sempre et porto amb mi.
T'estimo.

Jo mateixa ha dit...

Moltes felicitats, preciosa (i es cert perque cada dia es fa més maca aquesta noia)
Ara començes una nova etapa de la teva vida, i suposo que saps que pots comptar amb tots els que t'estimem. Encara que potser no ens veiem tan com voldriem. Però aqui estem.

aurora ha dit...

MOLTES FELICITATS!!
Avui és el teu dia, tú has estat la protagonista i segur que has tingut un dia molt feliç i molt especial, tots t'estimem molt.
Un petó ben fort de la teva tieta
Aurora.

txell ha dit...

Natxo,Anna, feliciteu de part meva a l'Anna per el seu aniversari!!
el video que heu fet per ella de regal es preciós..peró no tant com ella!! es una nena molt dolça i te una mirada serena i tranquila, ah! i digueu-li que balla molt bé!!
FELICITATS ANNA!!
txell

Unknown ha dit...

POR CASI!AÚN ESTOY A TIEMPO!

MUCHAS FELICIDADES PRINCESA!TE DESEO TODO LO MÁGICO DEL MUNDO!Y QUÉ SIGAS SIENDO TAN DULCE Y TAN ESPECIAL!

TU PRIMA QUE TE QUIERE MUCHO!

Anònim ha dit...

molt estimada Anneta:
Encara que s'ha acabat el día 9, que demà ens veurem i que pot ser no sóc gaire important, vull que sapigues que t'estimo molt, és de aquelles persones que em provoquen una mena de tendressa dins del cor i quan et veig em sento bé, em sento que la meva vida no està pas desaprofitada, que d'alguna manera tot lo bo que puc tenir t´ho estic donant a tu i tots als teus companys i companyes.
gràcies perquè ets molt maca, perquè ets molt dolça, perquè ets una llum que il·lumina el meu camí.
molt petons

Antonio ha dit...

Ho fas molt bé Natxo, l'amor ja té color a casa teva. Us envio un troç del meu cor, i molts petons per l'Anna.

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS ANNA!!
MOLTES FELICITATS A TOTS QUATRE PER PODER GAUDIR D'AQUEST DIA TAN ESPECIAL!!!
EL DAVID SEGUR QUE HA VINGUT PER ESTAR AMB VOSALTRES I S'HO HA PASSAT D'ALLÒ MÉS BÉ VEIENT COM L'ANNA CADA DIA ES FA MÉS GRAN I VA PASSAR UN DIA TAN FELIÇ.

UNA ABRAÇADA BEN FORTA!!

MONTSE

Anònim ha dit...

Tot i que una mica tard també vull felicitar l'Anna. Anna no et conec però el teu pare m'ha parlat de tu algunes vegades i he pogut observar com se li il·lumina la cara cada cop que ho fa.

Una abraçada a tota la família.

Miquel

Anònim ha dit...

Natxo,
Felicitats per descubrir de nou a la teva filla Anna.

Felicitats a tota la familia

D.

Rosa Mari y Santi ha dit...

Aunque sea con un poco de retraso, muchas Felicidades para ti, Anna.
Gracias a este regalo tan bonito que tus padres te han hecho te hemos podido conocer un poquito más.

Muchos Besos

Anònim ha dit...

Enormemente emocionante el espacio que le dedicas a tu hija Anna el el blog. Me encantan los montajes que haces con las fotos en general, las fotos que escoges, lo guapos que salen tus hijos y sobre todo, sobre todo, como siempre te digo, me conmueve el contenido del texto, es bellísimo.
Tienes mucha suerte de saber utilizar este espacio y estos momentos para hacerte sentir bien.

Un beso para Anni.

Anònim ha dit...

Bona nit:
Acabo d'arribar de Barcelona i com cada nit el Francesc tenia posat el blog del David. He vist la presentació i he llegit l'escrit per l'Anna. És preciós i segur que l'Anna ha quedat meravellada del pare que té (encara que segur que ja ho sabia i només volia que li demostressis). Potser aquest últims mesos no li has dedicat el temps que ella necessitava però segur que ho has recuperat en un moment i ara ja no ho deixaràs perdre. De fet l'Anna té aquest gran cor perquè l'ha heretat dels seus pares que amb accions i no amb paraules ni ensenyeu cada dia.

Una abraçada molt gran a tots.

Margi

Anònim ha dit...

Felicitats per saber treure de dins allò que ja sabies, però que els arbres no et deixaven veure,

Anònim ha dit...

Estimat Natxo:

És mol bonic aquest regal que li has fet a l´Anneta. Ho és perquè l'Anna és maca, ho són les seves fotos i encara más els seus sentiments que tan bé expliques .
El més important és que hi has sabut reflexar també els teus de sentiments, els que tens per l'Anna ....que mai podran quedar tapats pels que tens pel David !
Estimar és infinit...tu ho saps.

Mòni

Anònim ha dit...

Anita cariño siento no haber podido felicitarte antes porque he estado malita y con examenes, todos los dias me acordaba de ti pero queria dedicarte todo el tiempo necesario que mereces para expresarte todo lo que siento por ti...me siento muy identificada contigo creo que tenemos almas gemelas te llevo en mi corazon como un angelito que cunado pienso en ti me arrancas una sonrisa de amor dulzura y tristeza por no tenerte cerca..david esta todos los dias protegiendote aprendiendo en el cole contigo jugando con flupy vienbdote bailar y aahh!!viendo los dibujitos y pelis que tu eliges..pero esta tan feliz yorgulloso de ver que la personiat que mas quiere cada dia que pasa lucha por ser feliz, por verte sonreir porque des a los papis amor y cariño a los papis que tanto te quieren..cuando tengas ganas de verme diselo a los appis para yo coger un tran ir a verte dos dias para jugar con flupy y jugar juntas..te quiero muchisimo con todo mi corazon y me siento muy afortunada por ser epsecial para ti..eres tan preciosa...cada dia mas FELICIDADES POR TUS 10 AÑITOS...ya eres casi mas alta que yo!!!os quiero mucho os mando besitos y abrazos de la tia lupe, el tio jesus, juan y mios muy fuertes..buenas noches david!!

Anònim ha dit...

PD.. SOC LA TEVA COSINETA IRIS DE VALENCIA..UN BESITO

MARTA ha dit...

Felicitats guapa, avui he visitat el teu blog. M'encanta. Et torno a dir el que et vaig escriure el dia del teu aniversari: somriu com ho fas cada dia, m'agrada veure't així a la classe.
T'estimolt.