9 de gener del 2015

20 anys


Avui el David fa 20 anys. Potser hauria de dir 'faria 20 anys', però no m'agrada fer-ho. Avui fa 20 anys que va néixer i que em va aportar felicitat i plenitud. Em resulta impossible imaginar-ho ja amb 20 anys, un adult. En la retina, en la memòria, en el cor, queda la imatge congelada d'un nen. 
Avui és un dia de sensacions agredolces. No sento dolor, sí enyorança. No em torturo pensant que faria, ni com seria, ni molt menys què s'ha perdut. Però si em corprèn prendre consciència de quant de temps fa que no el veig ni el puc sentir físicament.
En tot cas, avui és un dia de pura celebració. I submergit en el present, en aquesta nova vida que he pogut reconstruir i que em permet viure serè i a voltes, feliç, faig vida normal i treballo, i canto, i corro i ESTIMO, i em sento viu. I com cada dia des de fa 20 anys, tampoc en aquest no deixo de pensar en ell. Amb l'Anni hem compartit fotos de l'any que va néixer i ha estat molt més que entranyable, ha estat una alenada d'amor infinit.
Felicitats, David. T'estimo com el primer dia.
Sant Quirze, 9 de Gener del 2015


Regal de Juan José Fernández, il·lustrador i amic

21 comentaris:

Rat ha dit...

Per molts anys DAVID!!
Sempre dins del meu cor i del meu pensament!
Encara que no et podem veure sí que et podem sentir DAVID!!

Una abraçada ben forta per tots 4!!

Montse

Unknown ha dit...

Moltes felicitats David. Moltes felicitats Natxo, sens dubte, el millor regal que us van portar els reis fa 20 anys. Gràcies per compartir

Aurora ha dit...

Nacho, gracias por compartir tus sentimientos, por emocionarnos con todo lo que escribes, por ser tan especial. Nunca nos cansaremos de leer y recordar. Felicitats estimat David. Petonets.

Enric ha dit...

Bones Natxo, els anys passen ràpid i no s'hi val de cap manera no veure al David ara, però tu sí que el veus metafísicament de manera contínua i això el fa present, no volem oblidar ni volem no recordar o imaginar, per més be o malament que estiguem, molt bon papa … sempre al cor …

Ferran Porta ha dit...

Vint anys d'amor que no s'endú ni res ni ningú, i que seguiran sumant. Per molts anys al David, i a tots vosaltres per ser com sou. Una abraçada molt forta.

Anònim ha dit...

Avui m'has fet plorar. Ja fa uns quants anys que llegeixo textos teus. Al blog o les xarxes, i també lògicament d'altres de més personals. N'hem parlat molt, del David i dels teus sentiments. Però pocs textos m'han fet emocionar com aquest d'avui. Potser m'has agafat en un moment sensible? Potser el fet d'anar acompanyat de fotos tan boniques d'un nadó preciós, similars a les que omplen ara també el meu dia a dia? No
ho sé, però m'has commogut molt. Intento una vegada més posar-me al
teu lloc i entenc aquest sentiment que expliques. Has reconstruït la
vida i has estat fort i valent. Però alhora tens l'enyorança
permanent. I tot plegat acaba irradiant un amor i un sentiment pur, entranyable. Ets una persona autèntica, Natxo. Més que mai em sento prop teu i et vull enviar una abraçada i un petó gegants

Anònim ha dit...

Estimat Natxo!
Ahir al matí jo també vaig dir en veu alta "avui el David fa 20 anys"
No saps quina alegria em fa llegir que estas seré, que et pots sentir feliç, que cantes que corres...
Suposo que com tothom, tinc questions personals que hem fan patir, m'entristeixen i veure com avances, com estimes amb força, amb pau i serenor, m'ajuda a acceptar i entendre que jo també puc.
Desitjo de tot cor que segueixis tan feliç com en siguis capaç.
Una abraçada sentida!!

Pache ha dit...

Natxo! Fuiste, eres y serás un ejemplo de Padre. Aunque David no esté físicamente, tú no dejas de ser su papa y es la gran muestra de amor incondicional hacia los hijos. El recuerdo de esa niñez es hermoso, aunque duele, valientes tú y Anni por no bloquearlo. Un abrazo de cariño y admiración.

Txell ha dit...

Mil Petons Natxo, per tu, per l'Anni, l'Anna i per en David.

Claudia ha dit...

oday's candle is for David. Thinking of you

Aina ha dit...

Per molts anys David i família. Una abraçada i molts petons! :)

Eva de Floreal ha dit...

Moltes felicitats David allí on stiguis!! Molts petonsss x tu Natxo!! Ets un gran exemple a seguir!!

Elsa ha dit...

M'has fet saltar unes llàgrimes de bon matí. Moltes felicitats al David i una abraçada forta per vosaltres.

Sandra Montero ha dit...

Gràcies un cop més per compartir un trosset de tu, de tot un món d' amor infinit. Una abraçada tendre per tu i l' Anni, per la princesa Anna i per en David.

Elisabeth ha dit...

Estimat Natxo, has fet un camí dolorós que t'ha servit per esdevenir millor persona, si era possible, en David és present, avui fa 20 anys que vau rebre aquest regal. Molts cops t'he dit que l'amor que sentiu pels vostres fills és el millor mirall on emmirallar-nos, saber convertir tant dolor en amor és senzillament una feinada de creixement personal que també ens ha ajudat a d'altres a fer camins que teníem pendents. Felicitats família , sempre els tenim present els nostres àngels. Un petó immens per tu l'Anna i l'Anni i per aquest xicotet que il· lumina moltes nits

Marta S ha dit...

Per molts anys per haver omplert la seva absencia de vida. Una forta abraçada.

Anita Masewicz ha dit...

Beautiful ... Felicitats David and Natxo :)

Jordi Juanola ha dit...

Un escrit preciós Natxo, moltes felicitats i una abraçada molt gran.

Pilar ha dit...

Com t entec naxto per molts anys david se que desde d alla on estigue ens ajudeu a tirar endevant petons..

Diego ha dit...

La veritat Natxo, que ho he llegit aquest mati al treball i m'he emocionat. Es molt bonic el que poses. I gràcies a tu, per continuar posant tant de amor en les teves paraules!
Una abraçada!

Esther ha dit...

Quines fotos més maques Natxo. Una forta abraçada i molts ànims. Unes paraules molt boniques.